Certificering

Certificering

De machines van Tri Hebo B.V. zijn over het algemeen zeer complex. Dat zorgt ervoor dat we wettelijk gezien moeten voldoen aan een breed scala van eisen op het gebied van keuring en risicobeperking.

Risicoanalyse

Iedere machine van Tri Hebo B.V. wordt voorzien van een uitgebreide risicoanalyse. Daarin worden alle risico’s van de machine beschreven en wordt bovendien beschreven hoe Tri Hebo B.V. de risico’s van de machines en robots heeft ingeperkt.

CE markering

Naast een bijgesloten risicoanalyse worden alle machines voorzien van een CE markering. Deze CE markering geeft aan dat het product, de robot of de machine voldoet aan de geldende Europese regels.

NEN-3140

Tri Hebo B.V. is NEN-3140 gecertificeerd. NEN-3140 is de norm voor elektrische laagspanningsinstallaties en is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning. Een certificering betekent dat Tri Hebo B.V. machines mag keuren en kan controleren of de machine voldoet aan de richtlijnen van de NEN-3140.