Engineering

 

Tri Hebo B.V. is in staat om zeer complexe vraagstukken om te zetten in hoogwaardige technische oplossingen. De vertaalslag van uw vraagstuk naar een maatwerkoplossing wordt engineering genoemd. Het engineeringtraject omvat het theoretische denkwerk dat nodig is voorafgaand aan de technische ontwikkeling en constructie van een robot of machine.

Engineering bij Tri Hebo bestaat uit:

– Inventarisatie op locatie

– Calculatie van het project

– Rendementsberekening

– Technische 2D- en 3D-tekeningen

– Overzicht- en detailontwerpen

Functionele omschrijving

Voorafgaand aan de bouw van een machine of robot is het noodzakelijk om theoretische denkwerk uit te voeren om een idee te krijgen van de werking van een robot of machine, de prijs en de ontwikkeltijd. Op het moment dat u besluit om van een offerte een opdracht te maken en wij de robot of machine daadwerkelijk voor u mogen engineeren of ontwikkelen, dan vervallen de kosten voor het zogeheten functioneel ontwerp. In de functioneel omschrijving staat in hoofdlijnen beschreven welke oplossing Tri Hebo adviseert, hoe de machine werkt en hoe deze eruit komt te zien.

Engineeringopdracht

Liever alleen een engineeringopdracht bij Tri Hebo neerleggen? Dat kan uiteraard ook. In dat geval ontvangt u van ons een zeer gedetailleerd pakket met tekeningen, overzicht- en detailontwerpen. Tri Hebo heeft zeer specialistische en deskundige engineers in dienst, die voor ieder complex vraagstuk een technische oplossing weten uit te denken. Neem contact met ons voor meer informatie en een vrijblijvende inventarisatie.