Over Tri Hebo

 

Over Tri Hebo (voormalig Hebo-Engineering)

Het team van Tri Hebo bestaat uit technische vakmensen die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Complexe vraagstukken vormen voor Tri Hebo de ultieme uitdaging: vraagstuk ontwikkelen wij al sinds 1995 een passende oplossing in de vorm van een machine- of robotsysteem.

Hoe we dat doen? Met een zeer vakkundig team, meer dan 20 jaar ervaring en een flinke dosis creativiteit en lef. Door onze ervaring weten we uw vraagstuk altijd te vertalen naar een oplossing, hoe complex deze ook lijkt te zijn. In ons 20-jarige bestaan hebben we ieder vraagstuk dat bij ons neer werd gelegd op kunnen lossen. Daar zijn we trots op!

Team

Het team van Tri Hebo varieert van mechanical engineers tot metaalbewerkers en van robotprogrammeurs tot electrical engineers. Alle specialismen die nodig zijn voor het bouwen van een geavanceerde machine of robot – van engineer tot lasser – hebben we in huis. Dat maakt dat we uniek zijn in de markt. Nog belangrijker voor u is dat we daarmee uw vraagstuk van A tot Z kunnen oplossen. Met onze jarenlange technische ervaring hebben we voor elk probleem een ingenieuze en innovatieve oplossing.

Weten wat voor innovatieve oplossing het team van Tri Hebo voor jouw vraagstuk kan ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!